Valimiz Meftun Dallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, beraberinde TOKİ İlkokulu Müdürü Mehmet Boyaalıcı ve sınıf öğretmeni Emin Çatak ile dördüncü sınıf öğrencileri… pic.twitter.com/cMIll4fwCf
— Kastamonu Valiliği (@kastamonuvalilk) April 22, 2025
Valimiz Meftun Dallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, beraberinde TOKİ İlkokulu Müdürü Mehmet Boyaalıcı ve sınıf öğretmeni Emin Çatak ile dördüncü sınıf öğrencileri Fatma Gülce Özer, Melis Babacan ve Talha Boğdaycıoğlu, Valimize ziyarette bulundu.
Öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Valimiz, öğrencilerin bayramını tebrik ederek "İnşallah hayatınız hep başarılar ve güzelliklerle dolu olsun. Derslerinizde de hayatınızda da her türlü konuda iyiliklerle ve güzelliklerle karşılaşın diye temennide bulunuyoruz. Mutlu, güzel bir gelecek sizlerin olsun." dedi.
Valimiz, ziyarette, temsili olarak makam koltuğunu öğrencilerden Melis Babacan'a devretti. Ziyaretin anısına Valimiz tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hediye takdim edildi.