"Milli Birlik ve Beraberlik, Gerçek ve Doğru Haber."
Ara
Milli Birlik Haber Yerel Haberler 49. Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

49. Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

 

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” etkinlikleri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı.

Programa Vali Usta’nın yanı sıra Belediye Başkan V. Yaşar Demir, Vali Yardımcısı Uğur Tutkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, kurum müdürleri, STK Temsilcileri, turizm sektör temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda yaptığı açılış konuşmasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, İl Müdürlüğünün 2022-2025 yılları arasında yaptığı çalışmalara ait bilgi paylaşımında bulundu.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye teşrifleri arz olunan Valimiz Dr. Ahmet Hamdi Usta şunları söyledi:

“49. Turizm Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz açılış programına hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutladığımız “Turizm Haftası”nın ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Değerli misafirler,

Tarih, kültür ve olağanüstü doğal güzelliklerin iç içe yaşadığı Türkiye, bu özelliklerini günümüze kadar devam ettirebilmiş dünyanın ender turizm cennetlerindendir. Ülkemiz; dört mevsimin bütün güzellikleriyle yaşanabildiği yöreleri, yeşil ormanları, kayak sporuna elverişli karlı dağları, temiz denizleri, kumsalları, kaplıcaları, konuk sever insan dokusu ve dünyanın en ünlü üç mutfağından birine sahip olması bakımından ayrıcalıklı bir ülkedir.

Turizm sektörünün önemine inanan ülkemiz özellikle son 15-20 yıldır turizm potansiyelini daha da aktifleştirerek turist sayısı ve turizm gelirleri anlamında istikrarlı bir artış sağlamıştır.

Dünya turizm örgütü tarafından hazırlanan bir raporda Türkiye’nin 2024 yılında dünyada; Fransa, İspanya, ABD ve İtalya’dan sonra 5. ülke konumunda olduğu paylaşılmıştır. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak hedefimiz ilk 3’te yer almaktır.

Ülkemizde önemli bir ekonomik değere sahip olan ve özellikle son yıllarda uygulanan başarılı turizm politikalarıyla rekor kazanımlar elde ettiğimiz turizm sektörünün bu tür kutlamalarla daha da gelişmesi en büyük dileğimiz ve hedefimizdir.

Kıymetli Misafirler,

Ülkemizdeki bu gelişmelerden Bingöl olarak bizlerin de istifade etmesi, yaşanan büyük değişim ve dönüşüme, sektörel gelişim ve büyümeye bizlerin de ayak uydurması gerekiyor. Bu noktada, Bingöl’ümüzün kültürel ve turistik değerlerinin birer cazibe merkezi haline getirilip ilimizin tercih edilecek bir rotaya dönüşmesi hepimizin ortak hedefidir.

Bu hedef için; Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte uyum içinde önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Nehirleri, gölleri, dağları, ormanları, yaylaları, jeotermal kaynakları, kış sporları, özgün mutfak lezzetleri ile gerçekten çok büyük, çok renkli bir potansiyelimiz var. Bu potansiyelin harekete geçirilmesi ve imkanlardan marjinal fayda elde edilmesi için büyük bir çaba ve gayret içinde olduğumuzu bir kez daha paylaşmak isterim.

Amacımız mevcut imkân ve kabiliyetleri maksimum düzeyde kullanmak ve şehrin değerine değer katmaktır. İl genelindeki bu pozitif havanın uzun vadede ilimize kalıcı değerler sağlayacağına, ilin marka değerini pekiştireceğine yürekten inanıyorum.

Bu kapsamda sizlerle 3 önemli çalışmamız hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.

Öncelikle Hesarek Bölgesi özelindeki çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi Hesarek Dağı 12 Mart 2024 tarihli Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığı kararıyla “Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi” ilan edildi. Bu karar akabinde hemen harekete geçildiğini ve şu anda Bakanlık ve Bingöl İl Özel İdaresinin bölgenin imar planları, jeoteknik ve jeofizik projeleri üzerine çalıştıkları bilgisini paylaşmak isterim.

İnşallah ulaşım, altyapı, yer ve arsa tahsisi gibi süreçler tamamlandığında Hesarek Bölgesi yabancı yatırımcıların ilgi alanına girecek, ülkemizin ve dünyanın değişik yerlerinden farklı projelerle yatırımcılar burayı daha bir cazip hale getireceklerdir. Böylece Hesarek Bölgesi sadece kayak sporu için değil, trekking, kamp gibi başka başka etkinlikler için de yeni bir merkez olacaktır.

İkinci olarak 2024-2044 yıllarını kapsayan Bingöl Turizm Master Planından söz etmek istiyorum. Sürdürülebilir turizm perspektifiyle çalıştığımız Master Planı; kış turizmi, termal turizm, eko turizm ve gastronomi gibi turizm türlerinin yanında Bingöl’ün doğal, kültürel ve tarihi varlıkları ile sosyo-ekonomik yapısı göz önüne alınarak hazırlandı.

Planda Üniversitemizin değerli hocalarının, geniş katılımlı Turizm Master Planı Çalıştayının, değerli saha çalışmaları ile uzmanlarımızın, kaymakamlıklarımızın ve sektör temsilcilerinin katkılarını bu vesileyle anmak ve teşekkür etmek istiyorum.

Master Planımızda esas olarak 4 amacımız ve 32 stratejik hedefimiz bulunmaktadır. Bunlar:

1- Bingöl Turizm Çeşitliliklerinin Yaygınlaştırılması (9) 2- Mevcut ve Potansiyel Turizm Noktalarının Alt ve Üst Yapı İhtiyaçlarının Giderilmesi (9) 3- Tanıtım ve Destinasyon Çalışmalarının Geliştirilmesi (8) 4- Sürdürülebilir Turizm (6)

Bu stratejik amaçlar çerçevesinde ayrıca 5 başlık altında özetlenen bir Eylem Planı oluşturuldu. Bunlara da baktığımızda;

1-  8 eylem, 23 faaliyet ile Kış Turizmi  2- 4 eylem, 6 faaliyet ile Termal Turizm 3- 6 eylem, 18 faaliyet ile Eko Turizm  4- 3 eylem, 9 faaliyet ile Gastronomi Turizmi 5- 13 eylem, 35 faaliyet ile Kültür Turizmi olmak üzere

“Kış, Termal, Eko, Gastronomi ve Kültür Turizmi” başlıklarında 34 eylem, 91 faaliyet belirlenmiştir.

Belirlenen başlık ve eylemler “kısa, orta ve uzun” vadeye yayılmış olup “yüksek, orta ve düşük” öncelik seviyesine göre sıralanmıştır. Belirlenen eylemleri üstlenecek ve iş birliği yapılacak kurum ve kuruluşların da belirlendiği plan, sektörde yol güzergâhını çizmiş bulunmaktadır.

Bunun yanında 2024 yılında; Valiliğimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Fırat Kalkınma Ajansımızın işbirliğiyle iç turizmin hareketlenmesi, destinasyonların tanıtımı ve çeşitliliğin sağlanması amacıyla 6 sosyal medya fenomeninin katılımıyla 6-7 Kasım tarihlerinde Bingöl’ün doğal güzelliklerinin ve turistik değerlerinin tanıtımı için saha ziyaretleri gerçekleştirdik.

Ayrıca, Bingöl’de belirlenen 11 trekking rotası ve 5 yürüyüş rotasının tanıtımı amacıyla Ekim ayında 6 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanından gelen 15 tur firmasının sahipleri, rehberler ve basın mensuplarının katılımıyla rotaların tanıtımını yaptık. Bu program kapsamında katılımcılara Peri Vadisi, Yedisu, Dinarbey, Kaynarpınar, Kurtuluş, Kilisek, Geli Kanyonu, Oğuldere, Zağ Mağaraları, Yüzen Adalar, Yukarı Çan, Kuzu Gölü, Çır Şelalesi, Cafran Göl Mezrası, La Deresi, Ilıcalar, Pergasor Şelalesi, Sülbüs Dağı, Yayaladere gibi birbirinden güzel noktalarda trekking deneyimi yaşatıldı.

Yine 2024 yılında; Ajansımız tarafından il genelinde 22 adet bisiklet rotası belirlenerek Fırat’ı Keşfet sitesi ve Wikiloc gibi platformlarda paylaşıldı.

Üçüncü olarak da Kentpark projesi üzerine çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Uzun yıllardır konuşulan ve kamuoyunda artık ‘oldu mu, olacak mı’ gibi mütereddit cümlelerle anılan Kentpark Projesi ile ilgili somut adımlar attık, bütün belirsizlikleri geride bıraktık.

Hızlıca ilerlediğimiz bu çalışmada önce ihale sürecini tamamladık sonra da 2024 yılı Kasım ayında firmamızla “Bingöl KentPark Projesi’nin Uygulama Sözleşmesi”ni imzaladık. Ben firma yetkilileri ile periyodik olarak görüşüyor ve her aşamayı bizzat takip ediyorum.

Şehir merkezine 5, havalimanına ise 10 kilometre mesafedeki Kentpark Projesi tamamlandığında; 5 yıldızlı termal oteli, spa merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri, alışveriş merkezleri, aquapark, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor tesisleri, günübirlik kullanım alanları ve rekreasyon alanları ile şehrin çehresini değiştirecektir inşallah. Dahası bu projenin Hesarek ve kış sporları ile entegrasyonu aşamasına geldiğimizde Bingöl’ümüz için çok büyük bir ivme yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.

Değerli konuklar,

Sahip olduğumuz bu değerleri işletmelerimizin profesyonel turizm anlayışıyla birleştirdiğimizde, turizmde hak ettiğimiz noktalara daha da yaklaşacağız. Bu çalışmaları yaparken doğamızı ve tarihi mirasımızı hassasiyetle koruyacağımızı da özellikle paylaşmak isterim.

Bu minvaldeki çabaların katlanarak büyümesini ve bu şehrin saklı güzelliklerinin en kısa zamanda Türkiye ve dünya ile buluşmasını dileyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ve kurum çalışanlarına teşekkür ediyor, sektör temsilcilerimize başarılar diliyorum.

49. Turizm Haftasının ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Daha sonra Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Turizm Tanıtım ve Markalaşma Birim Başkanı Dr. Muhammed Çubuk tarafından 'Bölge Turizminin Geliştirilmesi ve Bölgenin Markalaştırılması Sonuç Odaklı Programı' sunumu yapıldı. Sunumda program kapsamında bölgede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi paylaşımında bulunuldu.

Program ‘Bingöl Fotoğrafları' sunumunun akabinde ‘Bingöl Fotoğrafları’ sergi ziyareti ile sona erdi.

Bingöl Fotoğrafları Sergisi 22 Nisan’a kadar vatandaşlarımızın ziyaretine açık bulundurulacaktır.

Milli Birlik Haber Yerel Haberler 49. Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

49. Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

 

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” etkinlikleri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı.

Programa Vali Usta’nın yanı sıra Belediye Başkan V. Yaşar Demir, Vali Yardımcısı Uğur Tutkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, kurum müdürleri, STK Temsilcileri, turizm sektör temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda yaptığı açılış konuşmasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, İl Müdürlüğünün 2022-2025 yılları arasında yaptığı çalışmalara ait bilgi paylaşımında bulundu.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye teşrifleri arz olunan Valimiz Dr. Ahmet Hamdi Usta şunları söyledi:

“49. Turizm Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz açılış programına hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutladığımız “Turizm Haftası”nın ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Değerli misafirler,

Tarih, kültür ve olağanüstü doğal güzelliklerin iç içe yaşadığı Türkiye, bu özelliklerini günümüze kadar devam ettirebilmiş dünyanın ender turizm cennetlerindendir. Ülkemiz; dört mevsimin bütün güzellikleriyle yaşanabildiği yöreleri, yeşil ormanları, kayak sporuna elverişli karlı dağları, temiz denizleri, kumsalları, kaplıcaları, konuk sever insan dokusu ve dünyanın en ünlü üç mutfağından birine sahip olması bakımından ayrıcalıklı bir ülkedir.

Turizm sektörünün önemine inanan ülkemiz özellikle son 15-20 yıldır turizm potansiyelini daha da aktifleştirerek turist sayısı ve turizm gelirleri anlamında istikrarlı bir artış sağlamıştır.

Dünya turizm örgütü tarafından hazırlanan bir raporda Türkiye’nin 2024 yılında dünyada; Fransa, İspanya, ABD ve İtalya’dan sonra 5. ülke konumunda olduğu paylaşılmıştır. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak hedefimiz ilk 3’te yer almaktır.

Ülkemizde önemli bir ekonomik değere sahip olan ve özellikle son yıllarda uygulanan başarılı turizm politikalarıyla rekor kazanımlar elde ettiğimiz turizm sektörünün bu tür kutlamalarla daha da gelişmesi en büyük dileğimiz ve hedefimizdir.

Kıymetli Misafirler,

Ülkemizdeki bu gelişmelerden Bingöl olarak bizlerin de istifade etmesi, yaşanan büyük değişim ve dönüşüme, sektörel gelişim ve büyümeye bizlerin de ayak uydurması gerekiyor. Bu noktada, Bingöl’ümüzün kültürel ve turistik değerlerinin birer cazibe merkezi haline getirilip ilimizin tercih edilecek bir rotaya dönüşmesi hepimizin ortak hedefidir.

Bu hedef için; Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte uyum içinde önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Nehirleri, gölleri, dağları, ormanları, yaylaları, jeotermal kaynakları, kış sporları, özgün mutfak lezzetleri ile gerçekten çok büyük, çok renkli bir potansiyelimiz var. Bu potansiyelin harekete geçirilmesi ve imkanlardan marjinal fayda elde edilmesi için büyük bir çaba ve gayret içinde olduğumuzu bir kez daha paylaşmak isterim.

Amacımız mevcut imkân ve kabiliyetleri maksimum düzeyde kullanmak ve şehrin değerine değer katmaktır. İl genelindeki bu pozitif havanın uzun vadede ilimize kalıcı değerler sağlayacağına, ilin marka değerini pekiştireceğine yürekten inanıyorum.

Bu kapsamda sizlerle 3 önemli çalışmamız hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.

Öncelikle Hesarek Bölgesi özelindeki çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi Hesarek Dağı 12 Mart 2024 tarihli Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığı kararıyla “Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi” ilan edildi. Bu karar akabinde hemen harekete geçildiğini ve şu anda Bakanlık ve Bingöl İl Özel İdaresinin bölgenin imar planları, jeoteknik ve jeofizik projeleri üzerine çalıştıkları bilgisini paylaşmak isterim.

İnşallah ulaşım, altyapı, yer ve arsa tahsisi gibi süreçler tamamlandığında Hesarek Bölgesi yabancı yatırımcıların ilgi alanına girecek, ülkemizin ve dünyanın değişik yerlerinden farklı projelerle yatırımcılar burayı daha bir cazip hale getireceklerdir. Böylece Hesarek Bölgesi sadece kayak sporu için değil, trekking, kamp gibi başka başka etkinlikler için de yeni bir merkez olacaktır.

İkinci olarak 2024-2044 yıllarını kapsayan Bingöl Turizm Master Planından söz etmek istiyorum. Sürdürülebilir turizm perspektifiyle çalıştığımız Master Planı; kış turizmi, termal turizm, eko turizm ve gastronomi gibi turizm türlerinin yanında Bingöl’ün doğal, kültürel ve tarihi varlıkları ile sosyo-ekonomik yapısı göz önüne alınarak hazırlandı.

Planda Üniversitemizin değerli hocalarının, geniş katılımlı Turizm Master Planı Çalıştayının, değerli saha çalışmaları ile uzmanlarımızın, kaymakamlıklarımızın ve sektör temsilcilerinin katkılarını bu vesileyle anmak ve teşekkür etmek istiyorum.

Master Planımızda esas olarak 4 amacımız ve 32 stratejik hedefimiz bulunmaktadır. Bunlar:

1- Bingöl Turizm Çeşitliliklerinin Yaygınlaştırılması (9) 2- Mevcut ve Potansiyel Turizm Noktalarının Alt ve Üst Yapı İhtiyaçlarının Giderilmesi (9) 3- Tanıtım ve Destinasyon Çalışmalarının Geliştirilmesi (8) 4- Sürdürülebilir Turizm (6)

Bu stratejik amaçlar çerçevesinde ayrıca 5 başlık altında özetlenen bir Eylem Planı oluşturuldu. Bunlara da baktığımızda;

1-  8 eylem, 23 faaliyet ile Kış Turizmi  2- 4 eylem, 6 faaliyet ile Termal Turizm 3- 6 eylem, 18 faaliyet ile Eko Turizm  4- 3 eylem, 9 faaliyet ile Gastronomi Turizmi 5- 13 eylem, 35 faaliyet ile Kültür Turizmi olmak üzere

“Kış, Termal, Eko, Gastronomi ve Kültür Turizmi” başlıklarında 34 eylem, 91 faaliyet belirlenmiştir.

Belirlenen başlık ve eylemler “kısa, orta ve uzun” vadeye yayılmış olup “yüksek, orta ve düşük” öncelik seviyesine göre sıralanmıştır. Belirlenen eylemleri üstlenecek ve iş birliği yapılacak kurum ve kuruluşların da belirlendiği plan, sektörde yol güzergâhını çizmiş bulunmaktadır.

Bunun yanında 2024 yılında; Valiliğimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Fırat Kalkınma Ajansımızın işbirliğiyle iç turizmin hareketlenmesi, destinasyonların tanıtımı ve çeşitliliğin sağlanması amacıyla 6 sosyal medya fenomeninin katılımıyla 6-7 Kasım tarihlerinde Bingöl’ün doğal güzelliklerinin ve turistik değerlerinin tanıtımı için saha ziyaretleri gerçekleştirdik.

Ayrıca, Bingöl’de belirlenen 11 trekking rotası ve 5 yürüyüş rotasının tanıtımı amacıyla Ekim ayında 6 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanından gelen 15 tur firmasının sahipleri, rehberler ve basın mensuplarının katılımıyla rotaların tanıtımını yaptık. Bu program kapsamında katılımcılara Peri Vadisi, Yedisu, Dinarbey, Kaynarpınar, Kurtuluş, Kilisek, Geli Kanyonu, Oğuldere, Zağ Mağaraları, Yüzen Adalar, Yukarı Çan, Kuzu Gölü, Çır Şelalesi, Cafran Göl Mezrası, La Deresi, Ilıcalar, Pergasor Şelalesi, Sülbüs Dağı, Yayaladere gibi birbirinden güzel noktalarda trekking deneyimi yaşatıldı.

Yine 2024 yılında; Ajansımız tarafından il genelinde 22 adet bisiklet rotası belirlenerek Fırat’ı Keşfet sitesi ve Wikiloc gibi platformlarda paylaşıldı.

Üçüncü olarak da Kentpark projesi üzerine çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Uzun yıllardır konuşulan ve kamuoyunda artık ‘oldu mu, olacak mı’ gibi mütereddit cümlelerle anılan Kentpark Projesi ile ilgili somut adımlar attık, bütün belirsizlikleri geride bıraktık.

Hızlıca ilerlediğimiz bu çalışmada önce ihale sürecini tamamladık sonra da 2024 yılı Kasım ayında firmamızla “Bingöl KentPark Projesi’nin Uygulama Sözleşmesi”ni imzaladık. Ben firma yetkilileri ile periyodik olarak görüşüyor ve her aşamayı bizzat takip ediyorum.

Şehir merkezine 5, havalimanına ise 10 kilometre mesafedeki Kentpark Projesi tamamlandığında; 5 yıldızlı termal oteli, spa merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri, alışveriş merkezleri, aquapark, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor tesisleri, günübirlik kullanım alanları ve rekreasyon alanları ile şehrin çehresini değiştirecektir inşallah. Dahası bu projenin Hesarek ve kış sporları ile entegrasyonu aşamasına geldiğimizde Bingöl’ümüz için çok büyük bir ivme yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.

Değerli konuklar,

Sahip olduğumuz bu değerleri işletmelerimizin profesyonel turizm anlayışıyla birleştirdiğimizde, turizmde hak ettiğimiz noktalara daha da yaklaşacağız. Bu çalışmaları yaparken doğamızı ve tarihi mirasımızı hassasiyetle koruyacağımızı da özellikle paylaşmak isterim.

Bu minvaldeki çabaların katlanarak büyümesini ve bu şehrin saklı güzelliklerinin en kısa zamanda Türkiye ve dünya ile buluşmasını dileyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ve kurum çalışanlarına teşekkür ediyor, sektör temsilcilerimize başarılar diliyorum.

49. Turizm Haftasının ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Daha sonra Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Turizm Tanıtım ve Markalaşma Birim Başkanı Dr. Muhammed Çubuk tarafından 'Bölge Turizminin Geliştirilmesi ve Bölgenin Markalaştırılması Sonuç Odaklı Programı' sunumu yapıldı. Sunumda program kapsamında bölgede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi paylaşımında bulunuldu.

Program ‘Bingöl Fotoğrafları' sunumunun akabinde ‘Bingöl Fotoğrafları’ sergi ziyareti ile sona erdi.

Bingöl Fotoğrafları Sergisi 22 Nisan’a kadar vatandaşlarımızın ziyaretine açık bulundurulacaktır.

Yükleniyor...
Menü