Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Karatepe Kilim Kooperatifinde düzenlenen iftar programında kadınlarımızla bir araya geldiler. İftar programına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu da katıldı.
Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, "Bu iftarı Sayın Valimiz organize ettiler, kendisine teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bugün, biz de iftarımızı sizlerle birlikte yapmak istedik. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum."dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ”8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tarihi Karatepe kilimlerimizi dokuyan kadınlarımızla bir araya geldik, bu bizim için çok anlamlı. Tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil verdiler.