Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Narkotik Madde Arama Köpekleri Magnum ve Hera’nın desteğiyle yürütülen çalışmalarda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
7 Şubat 2025 tarihinde yapılan operasyonda 12 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, adli mercilere sevk edilen A.D. (30) isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
8 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda ise 13 kilo 100 gram skunk maddesi ele geçirilmiş, adli mercilere sevk edilen V.U. (40), Ö.A. (33) ve Y.B. (32) isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Aynı gün sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda 5 kilo 617 gram sentetik kannabinoid, 3 gram metamfetamin ve 3.590 TL suç unsuru para ele geçirilmiş, adli mercilere sevk edilen Z.Y. (22), M.Ç.O. (28) ve A.E.B. (20) isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Toplamda 31 kilo 20 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş, 7 şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı, satışı ve nakli ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince ve Narkotik Madde Arama Köpekleri MAGNUM VE HERA ile yapılan kontrollerde; 🗓️07.02.2025 günü ▪️12 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, ➡️ adli mercilere… pic.twitter.com/TB1I8SjhiY
— T.C.Erzurum Valiliği (@ErzurumValiligi) February 12, 2025