Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerindeki yatılı Kur’an kursu öğrencileri ile düzenlenen haftalık buluşmalar devam ediyor.
Proje kapsamında bu hafta Palandöken Kız Kur’an Kursu öğrencileri, Aziziye Gençlik Merkezi’nde misafir edildi. Gençlik liderleri eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, spor dolu bir gün geçirdi.
Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlayan bu buluşmalar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitlendirilerek sürdürülecektir.
📌 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürütmekte olduğu proje kapsamında Yakutiye, Palandöken ve Aziziye’de bulunan 6 Yatılı Kur’an Kursu’nun öğrencileri ile haftalık buluşmalar devam ediyor. 📌Proje takvimine göre bu hafta Palandöken Kız Kur’an Kursu öğrencileri Aziziye Gençlik… pic.twitter.com/a8TdBlxNCR
— T.C.Erzurum Valiliği (@ErzurumValiligi) February 22, 2025