
Kendisiyle tanışmak isteyen öğrencilerle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerinin yanı sıra projelerini de dinleyen Vali İlhami Aktaş, bugün de Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Fatih Şenocak, Müdür Yardımcısı Hüseyin Bostan ile beraberindeki çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrenciler ve Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.
Vali İlhami Aktaş, 28-30 Haziran tarihleri arasında Katar Doha’da düzenlenecek olan Uluslararası Münazaralarda ülkemizi temsil edecek olan öğrencilerimiz Nisanur Akyüz, Buse Çay, Zeynep Aşkın, Beyza Karagöz, Betül Yücebağ, Asfiya Kübra Çakır, Zehranur Abay, Sümeyye Bulut ve Zeynep Rümeysa Arabacı ile öğretmenleri Erkan Çakır ve İman Summakıeh’e başarılar diledi.
Ocak ayında düzenlenen M'akif Kabine (Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Simülasyonu) 2025 Programı ve 7-10 Şubat tarihlerinde düzenlenen MAKİFMUN 2025 Birleşmiş Milletler Simülasyonu Programı sonrası öğrencilerin aldığı kararlar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, konuklarının her birine ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.