Müzik Ortaokulunda İnceleme
Muharrem Ertaş Güzel Sanatlar Müzik Ortaokulu eğitim-öğretim hayatına başladı.
Valimiz Murat Sefa Demiryürek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ile birlikte Muharrem Ertaş Güzel Sanatlar Müzik Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen ve Okul Kurucu Müdürü Yakup Özköroğlu’dan bilgi aldı.
Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Valimiz, “Öğrencilerimizin hem akademik hem de müzik eğitimi alacağı okulumuzda incelemelerde bulunduk. Hedefimiz, müzik alanında yetenekli çocuklarımızı buradan iyi bir eğitimle mezun ederek onların geleceğine ışık tutmak. Üniversitemizin de desteğiyle burada kuracağımız güçlü kadroyla ülkemize müzik alanında yeni değerler kazandıracak, donanımlı sanatçılar yetiştirecek bir altyapıyı inşa etmiş olacağız. Ozanlar diyarı, UNESCO Müzik ve Kültür Şehri ilimizden yükselen ezgilerle ülkemizin sanat ufkunu genişletme gayretinde olacağız. Bu vesileyle, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Öğrencilerle müzik üzerine sohbet ederek onlardan türküler dinleyen Valimiz, sınıfları gezisinden sonra öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi.