
15 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek olan (LGS) Liselere Giriş Sınavına ilişkin Vali İlhami Aktaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.
Makam toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen hazır bulundu.
İlimizde; 12 İlçemizde, 91 Okul, 1.695 Sınav salonunda gerçekleşecek ve 26.429 Öğrencimizin sınava gireceği (LGS) Liselere Giriş Sınavına yönelik son hazırlıkların değerlendirildiği, 3.779 kişinin görev yapacağı ve sınav uygulama esasları ile alınacak trafik ve güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda Vali Aktaş, sınavın güvenli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli talimatlarda bulunarak tüm birimlerin koordinasyon içinde çalışmasının önemine değindi ve sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diledi.
Sınavın yapılacağı 15 Haziran 2025 Pazar günü tüm İlçe Nüfus Müdürlüklerimiz, 07.30 ile 12.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.