
Vali İlhami Aktaş, Koruyucu Aile Günü münasebetiyle Valiliğimiz himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yemek programında koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.
Antikkapı Restaurantta gerçekleştirilen programa; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mustafa Kemal Avşar, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.
Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.
Koruyucu ailelerin sayısının artmasını ve daha çok çocuğumuzun aile sıcaklığını hissetmesi temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, koruyucu ailelerin “Koruyucu Aile Günü”nü kutladı.
Vali İlhami Aktaş, koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımızla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.