 
                                            
                                            İl genelinde mahalle ziyaretlerini sürdüren ve vatandaşlarla bir araya gelmeye önem veren Vali İlhami Aktaş, Karamürsel Çamçukur mahallesini ziyaret etti.
 
Karamürsel Çamçukur Mahalle Muhtarı Fatih Bat, Çamçukur Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şaban Yamak ve Çamçukurspor Kulüp Başkanı Hasan Olgun tarafından karşılanan ve Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan’ın eşlik ettiği ziyarette Vali İlhami Aktaş, mahallenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgiler aldı. 
 
Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen talep ve isteklerini dinleyen Vali Aktaş, yapılan çalışmaları değerlendirdi, mahalle halkının yapılmasını istediği konularla ilgili yetkililere talimatlar verdi.
 
Vali Aktaş, Papuli Köy Evi’ni de ziyaret ederek İşletmeci Seçil Bat’tan Köy Evinin tarihi ve işletme hakkında bilgiler aldı.
 
Vatandaşlarımız, mahallelerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler. 
 
                                        
                                     
                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                 
                                 
                                