
“21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Orman Haftası” münasebetiyle Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu ve beraberindeki İzmit Orman İşletme Müdürü Esra Karali, Yangın Şube Müdürü Mehmet Çalışkan ve İzmit İşletme Şefi İdris Şöhretli, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu ile İzmit Orman İşletme Müdürü Esra Karali ve beraberindekiler ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Vali İlhami Aktaş, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ederek, Orman Teşkilatı personelimizin ve vatandaşlarımızın Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını kutladı.