Bugün gerçekleştirilen İl Emniyet ve Asayiş Toplantısı’nın ardından Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, yürütülen çalışmalar neticesinde il genelinde suç oranlarında elde edilen kayda değer düşüş dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Doç. Dr. Engin Avcı’ya “Başarı Belgesi” takdim etti.
Vali Çiftçi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personelinin özverili ve kararlı çalışmalarıyla Erzurum’un huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli katkılar sunduğunu vurguladı.
Toplantıda konuşan Vali Çiftçi, kişilere ve malvarlığına karşı işlenen suçlarda gözlemlenen istatistiksel düşüşlerin, sahada görev yapan tüm güvenlik personelinin fedakâr çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Bu başarıda emeği geçen başta İl Emniyet Müdürümüz ve İl Jandarma Komutanımız olmak üzere tüm personelimizi tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum.”
Toplantı, başarı belgelerinin takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
📌 Bugün gerçekleştirilen İl Emniyet ve Asayiş Toplantısı'nın ardından Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, yürütülen çalışmalar sonrası elde edilen suç oranlarındaki kayda değer düşüşten dolayı İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Doç. Dr. Engin Avcı'ya… pic.twitter.com/64X2Tiaqtr
— T.C.Erzurum Valiliği (@ErzurumValiligi) June 4, 2025