
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Şehit Noyan Aydın’ın kıymetli annesi Ayşe Aydın’ı makamında kabul etti. Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse de eşlik etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek: “Şehitlerimiz, bu vatanın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını feda etmiş kahramanlardır. Aziz hatıraları ve geride bıraktıkları emanetleri, bizim için daima en kıymetli değerler arasında yer alacaktır. Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır.” dedi.

Ülke Genelinde 29 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü ve 388 Bin 809 Kişinin Kimlik Kontrolünün Yapıldığı Denetimlerde 723 Düzensiz Göçmen Yakalandı
#Yerel Haberler
/
18 April 2025

Valimiz Sayın Mehmet Fatih ÇİÇEKLİ Turizm Haftası Kapsamında Ermenek İlçesinde Düzenlenen Etkinliklere Katıldı
#Yerel Haberler
/
18 April 2025