Valimiz Sayın Recep Soytürk, Tekirdağ Musiki Derneği Nevzat Avcı Korosu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne katıldı.
Düzenlenen konserde Şef Ahmet Okan yönetimindeki koro tarafından Klasik Türk Müziği eserleri seslendirildi.
Konserin ardından bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Her zamanki gibi çok güzeldi. Başta Şefimiz olmak üzere tüm koro üyelerini ve tüm saz ekibini kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu arada Sayın Nevzat Avcı’yı da rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun. Bu güzel çiçeği tüm emeği geçenler adına şefimize takdim ediyorum.” dedi.
Akabinde Vali Soytürk Koro Şefi Ahmet Okan’a çiçek takdim etti.
Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Vali Soytürk’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğg. Aytuğ Yörüyüş, Vali Yardımcıları Günay Öztürk, Musa Aydemir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı S. G. Yzb. Can Çakıcı, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Aydoğan Tulgar ve vatandaşlar katıldı.