VailTülay Baydar Bilgihan, göreve başlaması dolayısıyla kendisine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmak isteyen konuklarını Öğretmenevinde kabul etti.
Vali Baydar Bilgihan, kabul programı kapsamında; şehit yakınları ve gaziler, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, iş insanları, medya imtiyaz sahipleri, sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda temsilcileri, kadın girişimciler, kooperatif başkanları ve üyeleri, eğitim kurumu yöneticileri, yerel sanatçılar, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, çiftçiler, esnaflar ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Ziyarete gelen tüm misafirleriyle tek tek görüşen Sn. Valimiz kendileriyle sohbet ederek destek ve iyi dilekleri için teşekkür etti.