
Valimiz Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görev yerleri değişen ve ilimizden ayrılacak olan mülki idare amirleri onuruna düzenlenen veda yemeğinde 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Delibalta, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İl Jandarma Komutanımız, İl Emniyet Müdürümüz ve eşleri ile bir araya geldi.
Görev yaptıkları süre boyunca, özellikle deprem sonrası ilimizin yeniden yapılanmasında üstün gayret ve özveriyle çalışan Vali Yardımcılarımıza ve Kaymakamlarımıza teşekkür eden Vali Ünlüer, katkı ve emeklerinden dolayı her birine şükranlarını iletti.
Vali Ünlüer, görev yerleri değişen Vali Yardımcılarımız Cengizhan Ankara ve Emre Cebeci ile birlikte Nurhak Kaymakamı Oray Güven, Pazarcık Kaymakamı Muhammed Kaya ve Çağlayancerit Kaymakamı Adnan Doğan’a yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı "Başarı Belgesi" takdim etti.
Program, samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbetlerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.