
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hanımefendi, Valiliğimiz himayelerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Düzköy Doğu Karadeniz Gençlik Kampı’nda “Annemle Güçlüyüm Doğa Kampı”nı ve yapılan etkinliğe katılanları ziyaret etti.
Bu sene “Aile Yılı” olması dolayısıyla farklı bir anlam ifade eden kamp, Trabzon Otizm Derneği ile Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle gerçekleştirildi..
Etkinliklerde, engelli ve özel gereksinimli bireyler aileleriyle birlikte çeşitli faaliyetlere katıldı.
Katılımcılar, palyaço gösterileri, balon futbolu, yüz boyama, ebru sanatı, bileklik yapımı, dev jenga, voleybol, futbol, el baskısı, karaoke, halk oyunları ve müzik etkinlikleriyle keyifli vakit geçirdi.
Programa Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hanımefendi’nin yanısıra Düzköy Kaymakamı Yunus Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile diğer ilgililer de katıldı.