
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, yaklaşan "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Baycan Elektrik fabrikasını ziyaret ederek üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sayın Valimiz, sanayi kuruluşlarının üretim alanlarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacıyla fırsat buldukça bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiğini dile getirdi. Önemli sanayi kuruluşlarının hem üretim hem de istihdam alanında şehrimizin ve ülkemizin ekonomik yönden kalkınmasına büyük katma değer sağladığını söyleyen Sayın Valimiz; "Kadın istihdamında yüksek oranlara ulaşan firmanızı ziyaret etmek istedik. Kadınların daha fazla iş hayatına katılım sağlaması, ülkemizin ekonomik gücünü artıracak ve toplumsal kalkınmaya büyük katkı sunacaktır. Siz değerli sanayicilerimiz ve işletmelerimizin ortaya koyduğu örnek projeler, özellikle kadın istihdamını teşvik eden çalışmalar açısından büyük önem taşıyor. Eskişehir'de yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ile cezaevlerinde bulunan bireylerin topluma kazandırılması konusunda güzel adımlar atılmaktadır. Bu tür sosyal sorumluluk çalışmaları, bireylerin topluma yeniden kazandırılmasını mümkün kılmakta ve iş dünyasının sosyal katkısını göstermektedir. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum." dedi.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla Baycan Elektrik fabrikasında işçilerle birlikte yemek yedi.
#Yerel Haberler
/
30 April 2025

“Eskişehir Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu” toplantısı Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.
#Yerel Haberler
/
30 April 2025