Valimiz Sayın Makas başkanlığında üçüncüsü düzenlenen “Kırıkkale Hasbihâl” buluşmasında, Balışeyh mahalle ve köy muhtarları köyleri için talep ettikleri yatırımları iletti. Talepleri imkanlar dahilinde en hızlı şekilde çözmeyi amaçladıklarını belirten Valimiz Sayın Makas, ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi.
Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada Valimiz Sayın Makas şu ifadeleri kullandı:
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla çalışarak vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacağız. Devlet, milleti için vardır. Köyde köylümüzün, çarşıda esnafımızın yüzünün gülmesi lazım. Bütün kurum amirlerimizle birlikte vatandaşlarımızın sorunlarını daha hızlı çözmek için buradayız.”
“Kırıkkale Hasbihâl Balışeyh” buluşmasına; İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hasan Acar, Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, Balışeyh Belediye Başkanı Savaş Akyüz, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan, İl Genel Meclis Üyeleri Ragıp Akyüz ve Sedat Akbulut, il müdürleri ve muhtarlar katıldı.