
Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Vehbi Koç Vakfı ve Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından yapılacak olan Gölcük Vehbi Koç Vakfı- Semahat Arsel İlkokulu temel atma töreni Valimiz İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Yapımı 1989 ve 1994 yıllarında tamamlanmış 15 derslikli Gölcük Donanma İlkokulunun üçüncü blok onarımı yapılacak, birinci ve ikinci blokları yıkılarak yerine Vehbi Koç Vakfı ve Ford Otosan tarafından 35 derslikli Vehbi Koç Semahat Arsel İlkokulu yapımı için Valiliğimizde düzenlenen protokolle imzaları atılmıştı.
Bugün de Valimiz İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin ve Mustafa Ayhan, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, Vehbi Koç Vakfı Genel Müdürü Oğuz Toprakoğlu, Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt ve vakıf yetkililerinin katılımlarıyla okulun temeli düzenlenen tören ile atıldı.
Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören protokol üyelerinin konuşmalarıyla devam etti.
Konuşmaların ardından Vali Aktaş ve protokol üyeleri, 6.756 metrekare alanda 3 katlı 35 derslik olarak planlanan Gölcük Vehbi Koç Vakfı- Semahat Arsel İlkokulunun temelini hayırlı olsun dilekleriyle attılar.
Gölcük Donanma İlkokulu Ziyaret Edildi
Temel atma töreninin ardından Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol, Gölcük Donanma İlkokulunu ziyaret ettiler.
Okul Müdürü Murat Özer ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Aktaş ve beraberindeki protokol; okulun durumu, projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak sınıfları gezdiler ve öğrencilerle de sohbet ettiler.
Vali İlhami Aktaş, öğrencilere başarı dileklerini iletti.