
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen IPARD Programı kapsamında tanıtım materyalleri hazırlanarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.
Derince İshakcılar İlkokulunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, IPARD Programı kapsamında hazırlan materyalleri öğrencilere verdi.
Okul Müdürü Salih Köse tarafından karşılanan, ilk olarak okulun genel ve eğitim durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra sınıfları gezen ve her bir öğrenciyle sohbet eden Vali Aktaş, IPARD Programı hakkında hazırlanan tanıtım materyallerini öğrencilere vererek, başarılar diledi.
Derince İshakcılar İlkokulu öğretmenleriyle de bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, görevlerinde başarılar diledi.
Okul ziyaretinde Vali İlhami Aktaş’a İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ramazan Yakar ve şube müdürleri eşlik etti.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen IPARD Programı sadece çiftçilere değil, kırsalda yaşayan tüm kesimlere dokunan çok yönlü bir destek mekanizması sunmaktadır.