Valimiz Önder Bakan, Sultan Bayezid Camiindeki vatandaşlarımızla bayramlaşma programının ardından, Ramazan Bayramını görevleri başında karşılayan 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Sağlık Teşkilatı, İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personellerini ziyaret ederek, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımızın Bayramını tebrik etti.
Valimize Bayram ziyaretlerinde Garnizon Komutanı Tuğg. Kemal Çakıroğlu, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ramazan Yiğit eşlik etti.
Sultan Bayezid Camiinde kılınan bayram namazı sonrası hemşehrilerimizle bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını tebrik eden Valimiz Önder Bakan, daha sonra Eşi Elif Bakan Hanımefendi ile Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesinde kalan kıymetli evlatlarımızla kahvaltıda bir araya geldiler.
Valimiz, Ramazan Bayramı kapsamında ziyaret ettiği kurumlarda ise Bayramı halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için görevi başında karşılayan kamu görevlilerine kolaylıklar diledi. Valimiz ziyaretlerinde: “Bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak sağlık çalışanlarımız, polisimiz, jandarmamız, itfaiyemiz ve zabıtamız halkımıza ihtiyaç duydukları hizmetleri sunabilmek için Bayramı görevleri başında karşılıyorlar.” diyerek, kamu görevlilerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
Valimiz Önder Bakan, Bayram vesilesiyle ayrıca Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.