
Valimiz Sayın Atilla Toros’un eşi Dudu İrem Toros Hanımefendi, “Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile Farkındalık Programı”na katıldı.
Programda bir konuşma gerçekleştiren Dudu İrem Toros Hanımefendi, “Aile kavramı benim için büyük bir anlam taşımaktadır. Sizlerin de aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. Çünkü aile, bir toplumun temel taşıdır. Aile yapısı sağlam olduğunda, toplum da geleceğe güvenle yürür. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 2025 yılının ‘Aile Yılı’ olarak ilan edilmesi de aile kurumuna verilen önemin en anlamlı göstergesidir.” ifadelerini kullandı.
Koruyucu Ailelik ve Gönül Elçileri Projesi’nin, saygıdeğer himayeleriyle güçlü bir sosyal dayanışma modeline dönüşmesini sağlayan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye en kalbî şükranlarını sunan Sayın Dudu İrem Toros, aynı zamanda bu farkındalığın taşıyıcısı olan gönül elçilerine, şefkat yuvası olan koruyucu ailelere ve büyük bir özveriyle sahada çalışan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline de ayrı ayrı teşekkür etti.
Program, ilimizde yürütülen koruyucu ailelik çalışmaları üzerine gerçekleştirilen söyleşi, koruyucu ailenin yanında sevgiyle büyüyen bir gencimizin duygu yüklü mektubunun okunması ve koruyucu aile temalı serginin gezilmesiyle son buldu.